Ана Хаџиева

Правен советник

Coke Summership е извонредно искуство кое се докажа како програма во која се вклучуваат најталентираните свежи млади умови. Учесниците со кои јас работев во изминатите циклуси покажаа голема желба за развој и успех и јас навистина сум среќна бев дел од оваа програма.

Да се биде ментор е одлично искуство. Од една страна дава можност да помогнеш во професионалниот и личен развој на новите генерации лидери, но од друга страна пак, и ние како ментори учиме многу од оние кои ги менторираме. Работејќи како ментор со двајца учесници во изминатите два циклуси на Coke Summership ми даде можност за себе-рефлексија и развој како на професионален, така и на личен план.

Искрено ја препорачувам оваа летна пракса на сите студенти кои сакаат да растат и да се развиваат.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…