Денис Ампов

Менаџер за продажба

Coke Summership е многу повеќе од обука, курс, тренинг! Ова е доживување кое го носите со вас во текот на вашата кариера...

Како еден од менторите во оваа програма, горд сум што учесниците од моите менторства денеска успешно чекорат во деловниот свет и тоа во една од најдобрите светски корпорации! Да се биде дел од Coke Summership е привилегија која не смее да се пропушти, модулите, праксата – топлото добредојде од сите Пиварци и креирањето на нетворк за студентите се една голема трaмболина која може да ги лансира во деловниот свет, подготвени за секаков вид на предизвици и остварување на високи резултати!

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…