Киро Шутиноски

KA Marketing Activation Lead

Coke Summership претставува уникатна можност за учесниците да стекнуваат нови практични искуства низ конкретни проекти, да споделуваат искуства со луѓе кои тековно работат на нивните сфери на интерес и воедно да придонесат со нивните свежи идеи за реализација на некој конкретен проект. 

Opportunity to grow through action and real time scenarios

  • Possibility to share ideas and experiences
  • Enlighten the mentors 😊

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…