Гоце Митев

Sales Capability Manager

Coke Summership за мене лично е уште една извонредна прилика каде јас можам да ги понудам своите менторски вештини и…

Мирјана Златева

Customer Call Center Agent

Доколку си личност полна со ентузијазам, сакаш да запознаеш нови пријатели, да го збогатиш твоето знаење, да стекнеш нови вештини…

Стефан Тодоровски

Ментор

Coke Summership е одлична програма за почетници кои имаат амбиција да станат вистински професионалци и кои сакаат подготвени да ја…

Маја Митевска

Ментор

Coke Summership е одлична програма преку која се овозможува споделување на знаење и искуство од страна на менторите до практикантите.…

Киро Шутиноски

KA Marketing Activation Lead

Coke Summership претставува уникатна можност за учесниците да стекнуваат нови практични искуства низ конкретни проекти, да споделуваат искуства со луѓе…

Александар Илиовски

Ментор

Coke Summership е можност која не треба да се пропушти. Начинот на кој ние како ментори се вклучуваме во целата…