Теодор Бошков

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Cokesummership e забавен вовед во функционирањето на Пивара Скопје.

Со Cokesummership секој минута е помината со насмевка.

Ако би можел Cokesummership да го опфатам во неколку збора е:забава, професионалност, посветеност и тимска игра.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…