Прочитај ги приказните од минатите години

Даниела Алексоска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува едно ново искуство исполнето со многу забавни предизвици, нови стекнати знаења и познанства. Нешто што…

Маја Брбевска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

CokeSummership е идеална прилика да се соочиш со нови предизвици, да се тестираш себеси и да ги поместиш сопствените граници.…

Нурбана Емини

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Работата на терен заедно со купувачите ми донесе многу нови знаења и нови вештини. Научив дека клучот на секој успех…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Низ призма на обуки, тренинзи и активности на терен добив нова перспектива за работата и разменив познанства со многу нови…

Теодор Бошков

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Cokesummership e забавен вовед во функционирањето на Пивара Скопје. Со Cokesummership секој минута е помината со насмевка. Ако би можел…

Ана Мицајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува одлична можност за кариерен развој и искуство за паметење. 4 неделен предизвик исполнет со активности…