Прочитај ги приказните од минатите години

Андреј Бочваров

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership претставува совршен предизвик за секој млад човек. Посветеноста на секој вработен носи мотив за стекнување со нови знаења…

Катја Кочишки

Практикант во Пивара Скопје

Coke summership беше предизвик и вистински избор на самиот почеток на мојата кариера. Во еден краток период на обука од…

Магдалена Јанева

Junior Demand Planner

“CokeSummership за мене претставува прекрасно искуство и одличен почеток на мојата кариера, каде што се доближив до вистинското чувство за…

Александар Спасовски

Практикант во Пивара Скопје

" Coke Summership отвара нови можности за знаење и развој на една млада личност која е на чекор од градење…