Александар Илиовски

Ментор

Coke Summership е можност која не треба да се пропушти. Начинот на кој ние како ментори се вклучуваме во целата програма, нашето знаење и искуство кое несебично го споделуваме со учесниците е бесценета прилика за секој млад човек одтука да го започне кариерниот пат.

Оваа програма е иницијално развиена од Coca Cola Hellenic, а тоа на учесниците им дава можност од самиот почеток да се развиваат во средина во која интернационалната екстертиза е на прво место.

Да се биде дел од оваа летна пракса е искуство како за учесниците, така и за менторите. Во текот на пет недели исполнети со интензивна работна, но и забавна програма, сите имаме можност заедно да растеме и заедно да се развиваме, како на професионален, така и на личен план.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…