Coke Summership 2023 е пред нас!

Секој заинтересиран кандидат поминува низ процес на селекција потребен за учество на летната пракса!

Следи ги чекорите и биди и ти дел од тимот на Пивара Скопје!

Timeline

Испрати ни го твоето CV

од 15 мај
до 1 јуни

Cloud

Очекувај мала забавна онлајн вежба - на еден од деновите

од 25 мај
до 5 јуни

Cloud

Период на финални интервјуа

од 10 јуни
до 15 јуни

Cloud

Објава на избраните кандидати

25 јуни

Cloud

Започнува Coke Summership 2023

03 јули

Cloud