Александар Спасовски

Практикант во Пивара Скопје

Coke Summership отвора нови можности за знаење и развој на една млада личност која е на чекор од градење на успешна кариера.

За мене ова беше инспиративно искуство каде што можеш да размениш идеи со луѓе кои делат иста пасија, а и да запознаеш и да се забавуваш со многу кул студенти од различни факултети додека си на патот кон остварување на твојата цел.

Мојата пракса ја продолжив во маркетинг тимот на Пивара Скопје, каде што учам од веќе докажани професионалци од ова област кои секогаш се подготвени да ги слушнат идеите и потребите на новата генерација Z.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…