Катја Кочишки

Marketing Activation Executive

Coke Summership беше предизвик и вистински избор на самиот почеток на мојата кариера. Во еден краток период на обука од 6 недели бевме дел од големата корпорација што за еден студент е големо достигнување од кое може многу да научи и да ги види нештата одблизу. Она што особено го почитувам е посветеноста на секој од вработените, како и на мојот ментор, да ни го пренесат знаењето и да не мотивираат да научиме повеќе. Деновите поминати на терен ми помогнаа во сегашната работа во Маркетинг секторот. Ми овозможија да ја видам и доживеам приказната и од друга перспектива и да ги разберам и научам кои се предностите и предизвиците од процесот на продажбата. Coke Summership е навистина прекрасно искуство кое ми донесе многу нови знаења, нови познанства, ме научи на сите предности што ги има тимската работа и би го препорачала на секој студент.

Каролина Ѓорѓиевска

Route Settlement Associate

За мене, Coke Summership претставуваше неверојатен старт на мојата кариера и мојот професионален развој. Имав можност да бидам дел од…

Нина Лазовска

Financial Analyst

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во летна пракса

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…