Магдалена Јанева

Junior Demand Planner

Coke Summership за мене претставува прекрасно искуство и одличен почеток на мојата кариера, каде што се доближив до вистинското чувство за културата на компанијата. Праксата ми помогна да ја согледам насоката на мојот кариерен пат, да добијам нова перспектива и многубројни познанства. За време на програмата имав можност да бидам дел од група на прекрасни, млади луѓе и низ секојдневни тренинзи и задачи да стекнам нови вештини и знаења. Среќна сум што денес имам чест да ги надградувам во секторот на планирање, како дел од фамилијата на Пивара Скопје.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…