Гоце Митев

Commercial Capability Manager

Coke Summership за мене лично е уште една извонредна прилика каде јас можам да ги понудам своите менторски вештини и да помогнам на учесниците во нивниот личен и професионален развој преку голем број на индивудуални сесии, а притоа пружајќи несебична поддршка, правилни насоки и разновидни алатки за развој.

Во ова програма сум уште од самиот почеток и на сите учесници преку испорака на тренинг модули им овозможувам целосно разбирање за продажбата на брендовите, маркетинг активациите, ориентираноста кон клиентите и модул кој ги надоградува нивните презентациски вештини.

Сакам да напоменам дека за мене е вистинско задоволство, не само да се работи, туку и да се забавува и ужива со млади таленти, кои не се плашат да зачекорат во нови предизвици, спремни да бидат тимски играчи секогаш подготвени да дадат се од себе и да блеснат со сиот свој сјај.

Каролина Ѓорѓиевска

Route Settlement Associate

За мене, Coke Summership претставуваше неверојатен старт на мојата кариера и мојот професионален развој. Имав можност да бидам дел од…

Нина Лазовска

Financial Analyst

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во летна пракса

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…