Маја Митевска

Ментор

Coke Summership е одлична програма преку која се овозможува споделување на знаење и искуство од страна на менторите до практикантите. Учесниците во Coke Summership градат работни навики, совладуваат вештини за преговарање на терен, се запознаваат со нашите соработници, ги осознаваат брендовите и нивните специфичности како и производствените и процесни карактеристики,  се грижат за достапноста и видливоста на нашите производи, и истовремено се забавуваат.  Учеството во Coke Summership како ментор , е едно прекрасно искуство и препорачувам секој кој што има желба за споделување знаење и осознавање на нови програми, да се приклучи кон оваа активност т.е програма.

p.s Knowledge is power , as long as it is shared 😊

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…