Мирјана Златева

Customer Call Center Agent

Доколку си личност полна со ентузијазам, сакаш да запознаеш нови пријатели, да го збогатиш твоето знаење, да стекнеш нови вештини кои ќе ти помогнат цврсто да чекориш по патот на успехот, Coke Summership е идеалната летна пракса за тебе!

Преку оваа програма ќе имаш можност да ја запознаеш нашата компанија и принципите на работење, да учиш од најдобрите ментори и предавачи и активно да партиципираш преку учество на проекти и давање на идеи и предлози.

Ние, вработените, сме спремни несебично да го споделиме нашето знаење со тебе и да најдеме одговор на секое твое прашање! Coke Summership е незаборавно искуство и верувај дека ќе влијае позитивно на твојата понатамошна кариера!

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…