Стефан Тодоровски

Ментор

Coke Summership е одлична програма за почетници кои имаат амбиција да станат вистински професионалци и кои сакаат подготвени да ја лансираат својата понатамошна кариера. Преку реални примери, задачи, проекти и работа на еден од најголемите брендови во светот иднинте колеги добиваат ретка можност да учат и да стекнат искуство кое верувам понатаму ќе донесе огромен бенефит за нив лично, но и за организацијата во која ќе продолжат да работат.

За мене е огромна чест да се биде ментор во оваа програма, а мојата порака до колегите кои земаат учество во Coke Summership е да го посветат времето на учење, да покажуваат постојана желба за нови знаења, да ја искористат најдобро што можат можноста која им се нуди. Дел од учесниците во Coke Summership се денес мои колеги, кои секојдневно покажуваат извонредни резултати и активно учествуваат во печатат кој Пивара Скопје го остава на пазарот.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…