Ана Мицајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува одлична можност за кариерен развој и искуство за паметење. 4 неделен предизвик исполнет со активности и соработка со амбициозни колеги, посветени ментори, стекнување на нови вештини и секако забава 😊

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…