Даниела Алексоска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува едно ново искуство исполнето со многу забавни предизвици, нови стекнати знаења и познанства. Нешто што останува во сеќавање засекогаш. Среќна сум што имам можност да бидам дел од ваква програма.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…