Маја Брбевска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е идеална прилика да се соочиш со нови предизвици, да се тестираш себеси и да ги поместиш сопствените граници. Исто така имаш можност за работа на креативни идеа во кои и ти имаш придонес.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…