Ана Ристовска

Sales Analytics Manager

Coke Summership беше одлично искуство да се споделат идеи и знаења со студентите за нашиот начин на работа и одблиску да ја запознаат компанијата, а истовремено и ние да научиме нешто ново и да добиеме инспирација за нови идеи кои би ги имплементирале во нашата работа. Оваа програма е одлична можност за младите студенти на еден практичен начин да го осознаат работењето на една успешна компанија што би им помогнало понатаму полесно да се одлучат за нивниот кариерен пат.

Каролина Ѓорѓиевска

Route Settlement Associate

За мене, Coke Summership претставуваше неверојатен старт на мојата кариера и мојот професионален развој. Имав можност да бидам дел од…

Нина Лазовска

Financial Analyst

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во летна пракса

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…