Андреј Бочваров

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership претставува едно незаборавно искуство и совршен почеток за мојата професионална кариера. Можноста да бидам дел од една голема корпорација ми помогна да се стекнам со нови вештини и знаења преку обуки, теренски активности и извршување на реални проекти. Најдоброто што би го издвоил од целокупната пракса е тоа што бев опкружен со врвни професионалци кои се целосно посветени во пренесување на нови знаења. Coke Summership програмата би му ја препорачал на секој млад човек кој е на почетокот од својот кариерен пат!

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…