Дарко Ниниќ

Business Developer KA

На идните учесници на Coke Summership би им порачал да не се откажуваат во најтешките моменти затоа што успеваат само упорните личности кои работат со многу љубов. Coke Summership нуди одлични прилики за стекнување на нови знаења и вештини важни за професионалниот и личниот развој.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…