Десанка Талевска Симеонова

Customer Care & Support Manager

Coke Summership програмата им нуди уникатна можност на сите учесници, двострана релација каде сите разменуваме знаење и искуство, и заедно учиме. Дизајнот на самата програма е доста интерактивен, и претставува комбинација на техничко и бизнис знаење, пракса, лидерски способности и, најбитното од сè, позитивната организациска култура на “Пиварци”. Добитен пакет за секој млад потенцијал кој отвара многу врати во деловниот свет!

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…