Марија Велковска

Customer Support Agent

Coke Summership – непроценливо искуство за развој на карирерата за мене, верувам и за сите други кои биле дел од оваа програма. Како поранешен учесник во програмата, кога се укажа прилика да бидам ментор и да ги сменам улогите се пријавив без двоумење имајќи го во предвид претходното позитивно искуство. Една од работите во кои уживав како ментор во оваа пракса е гледајќи на нештата од сосема друга перспектива, одејќи по патот на практикантите се соочував со истите емоции и ситуации и сочуствував со нив. Искуството со кое практикантите се стекнаа, верувам дека ќе им биде исклучително важно во иднина. Да се биде ментор е неверојатно наградувачко искуство и топло препорачувам!

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…