Марија Ивановска

BEER Marketing Manager

Многу се радувам на моето менторство на Coke Summership 2022, бидејќи беше комплетно освежување со нова енергија, можност да се слушнат различни перспективи и да се биде дел од предизвиците на младите кои се нашата најпотенцијлна работна сила. Убавината е кога ќе се сретнат искуството и свежите идеи и нема поубаво нешто од таква синергија. Ми беше задоволство да ги водам и насочувам нивните рамислувања и да ги применам тоа во имплементирање во нашата тековна стратегија кој ќе се види меѓу конзументите и купувачите. Ги охрабрувам сите млади да собираат вакви искуства, да се испробаат во различни области од бизнисот, негогаш и надвор од нивниот првичен избор, затоа што само така може да се пронајдат во тоа што го сакаат.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…