Милан Симоновски

Brewing Technologist SPV

За првпат учествував на Coke Summership програмата како ментор. Ова беше одлично искуство и за мене, каде можев да запознаам млади амбициозни и талнтирани млади луѓе, да размениме мислења на различни теми и да помогнам да се насочат и постават при различниситуации и проблеми и пристап при решавање на истите. Сметам дека Coke Summership е едно одлично “learning experience”. За сите учесници (досегашни и идни) сигурен сум дека е нешто сосема поинакво од било кое стажирање или практиканство во кое досега земале учество, каде ќе имаат увид, но и ќе бидат дел од сите оние луѓе, процеси и системи кои се дел од нашата компанија.

Нина Лазовска

Financial Analyst

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во летна пракса

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…

Андреј Бочваров

Учесник во летна пракса

Coke Summership претставува едно незаборавно искуство и совршен почеток за мојата професионална кариера. Можноста да бидам дел од една голема…