Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување на нови познанства, а пред сè многу вештини и знаење, добив можност како студент кој сака да напредува и да се развива да бидам дел од оваа компанија. Учествувајќи на реални проекти и активности на терен добив нова перспектива за работата и се соочив со нови предизвици. Среќна сум што денес сум дел од професионалците во секторот на Финансии и би препорачала секому да се приклучи во тимот на Пиварци.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…