Петар Јовановски

Sales Capability Lead

Од оваа програма нема што да се изгуби, а може многу да се добие. Уникатната можност од блиску да се запознаеш со најразличните процеси на функционирањето на една од најуспешните компании во Македонија, е незаменливо искуство. Ова подкрепено од искуствата и знаењата на менторите од различни сектори е дефинитивно дел од формулата за успех, а во најмала мера може да послужи како еден кариерен компас за идниот професионален развој.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…