Симона Пејовска

Financial Analyst-Category Profitability

Coke Summership за мене како ментор беше одлична можност да се сподели знаење, размислување и искуство со амбициозни и талентирани студенти, но и прилика за дополнителна инспирација и мотивација за сопствен развој. Ги охрабрувам сите студенти коишто сакаат да искусат една поинаква практична работа, да ја покажат својата креативност и да се пронајдат и насочат кон тоа што ги исполнува, да бидат дел од оваа приказна наредна година.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…