Стефан Саздовски

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership дефинитивно претставува една од најдобрите одлуки кои што сум ги донел кога е во прашање мојот кариерен пат. Преку најразлични предавања, работилници, работа на терен и слушање на инспиративни приказни на веќедокажани Пиварци, добивате можност да ја почуствувате големината и моќта на “Пивара Скопје”. Набргу по завршувањето на летната пракса добив прилика да станам дел од секторот Commercial Finance. Сега сум во можност да учам и работам заедно со луѓе кои што се вистинска инспирација за секој млад и амбициозен човек. Континуираниот напредок е исклучиво возможен доколку секојдневно се трудите да излезете од вашата комфорт зона и работите на себе. Поради тоа, без многу двоумење, пријавете се да бидете и вие дел од летната приказна на Пивара Скопје.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…