Тамара Неделковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Ова лето имав чест и задоволство да бидам дел од програмата Coke Summership која ми овозможи да стекнам непроценливо искуство и знаење во различни области неопходни за пронаоѓање на својот кариерен пат. Една од најзначајните работи која би ја истакнала од целокупната пракса се дефинитвно луѓето. Имав можност да учам и соработувам со талентирани Пиварци кои се желни да пружат поддршка во секој момент. За време на програмата бев дел од група на прекрасни врсници со кои заедно оставивме белег во компанијата препознатлив по нашата дружба и енергичност. Бескрајно горда и благодарна на секторот Sales Capability кој имаше голем удел за моето подобрување на личните вештини и компетенции. Благодарна сум за врвните презентации, мотивацијата и енергијата по кои дефинитивно ќе ја паметам Coke Summership програмата! По завршување на истата, ми беше понудена пракса во секторот Corporate affairs and Sustainabulity која со задоволство ја прифатив и сега сум дел од еден неверојатен тим на Пивара Скопје! 

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke Summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…