Теодор Бошков

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

CokeSummership за мене преставуваше една нова страна и авантура во мојот живот. За време на пандемијата сите бевме затворени и по сопоствените домови, каде пропуштив голем дел од практичното образование од мојот академски, образовен живот. Coke Summership ми помогона да согледам и доживеам како работи една интернационална компанија, и целосно да ги опфати сите елементи, функци и услуги што ги нуди. Почнувајки од основите и историјата на Пивара Скопје па се до како се произведува, продава и дистрибуира пиво и кока кола и се измѓеу, Cokesummership нуди едно уникатно искуство што може да го збогати знањето и упознавањето на една личност во неговиот академски и професионален живот. Препорачувам на секој иден учесник да се пријави и да се пријави за да може да ја искуси работат, забават и образованието што ќе го стекне од CokeSummership. Мојот омилен дел од CokeSummership беа луѓето кој ги запознав, знаењето кое го стекнав за Пивара Скопје и предизвицте кој ги имаав за време на праксата. CokeSummershipe искуство кое не се пропушта.

Младен Крстевски

Унапредувач на пазарот

Coke summership претставува едно неверојатно искуство во кое секој учесник преку работа на терен, проекти но и забава ги запознава сите…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…