Каролина Ѓорѓиевска

Route Settlement Associate

За мене, Coke Summership претставуваше неверојатен старт на мојата кариера и мојот професионален развој. Имав можност да бидам дел од интернационална програма и да се запознам со семејството Пиварци, кои се дел од две интернационални компании. Поддршката на нашите ментори, кои нè водеа низ работилниците, проектот, теренската работа и предавањата, ми овозможи да развијам и да усовршувам нови вештини што се неопходни за понатамошен развој на кариерата. Иако сè уште сум студент, како дел од програмата успеав да ги поместам сопствените граници, стекнав нови познанства и незаборавни искуства, а тоа ми помогна да се пронајдам себеси во едно деловно окружување. 

Каролина Ѓорѓиевска

Route Settlement Associate

За мене, Coke Summership претставуваше неверојатен старт на мојата кариера и мојот професионален развој. Имав можност да бидам дел од…

Нина Лазовска

Financial Analyst

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во летна пракса

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…