Прочитај ги приказните од минатите години

Ана Хаџиева

Правен советник

Coke Summership е извонредно искуство кое се докажа како програма во која се вклучуваат најталентираните свежи млади умови. Учесниците со…

Александар Спасовски

Практикант во Пивара Скопје

Coke Summership отвора нови можности за знаење и развој на една млада личност која е на чекор од градење на…

Гоце Митев

Sales Capability Manager

Coke Summership за мене лично е уште една извонредна прилика каде јас можам да ги понудам своите менторски вештини и…

Мирјана Златева

Customer Call Center Agent

Доколку си личност полна со ентузијазам, сакаш да запознаеш нови пријатели, да го збогатиш твоето знаење, да стекнеш нови вештини…

Стефан Тодоровски

Ментор

Coke Summership е одлична програма за почетници кои имаат амбиција да станат вистински професионалци и кои сакаат подготвени да ја…

Маја Митевска

Ментор

Coke Summership е одлична програма преку која се овозможува споделување на знаење и искуство од страна на менторите до практикантите.…