Прочитај ги приказните од минатите години

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Праксата од четири недели на Coke Summership за мене беше одлично искуство и почеток на мојата кариера каде преку стекнување…

Емилија Трајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership е 4 неделна програма исполнета со интензивна работа, реализирана преку забава тренинзи и учество во реални проекти. Со…

Андреј Бочваров

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke summership претставува едно незаборавно искуство и совршен почеток за мојата професионална кариера. Можноста да бидам дел од една голема…

Теодор Бошков

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

CokeSummership за мене преставуваше една нова страна и авантура во мојот живот. За време на пандемијата сите бевме затворени и…

Стефан Саздовски

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership дефинитивно претставува една од најдобрите одлуки кои што сум ги донел кога е во прашање мојот кариерен пат.…

Тамара Неделковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Ова лето имав чест и задоволство да бидам дел од програмата Coke Summership која ми овозможи да стекнам непроценливо искуство…