Прочитај ги приказните од минатите години

Елена Линин

Revenue Growth Manager

Можноста за давање поддршка на млади и мотивирани студенти преку совети, насоки и споделување на искуство беше главниот мотив за…

Марија Ивановска

BEER Marketing Manager

Многу се радувам на моето менторство на Coke Summership 2022, бидејќи беше комплетно освежување со нова енергија, можност да се…

Дарко Ниниќ

Sales Team Lead KA

На идните учесници на Coke Summership би им порачал да не се откажуваат во најтешките моменти затоа што успеваат само…

Ана Ристовска

Sales Analytics Manager

Coke Summership беше одлично искуство да се споделат идеи и знаења со студентите за нашиот начин на работа и одблиску…

Десанка Талевска Симеонова

Customer Care & Support Manager

Coke Summership програмата им нуди уникатна можност на сите учесници, двострана релација каде сите разменуваме знаење и искуство, и заедно…

Милан Симоновски

Brewing Technologist SPV

За првпат учествував на Coke Summership програмата како ментор. Ова беше одлично искуство и за мене, каде можев да запознаам…