Прочитај ги приказните од минатите години

Десанка Талевска Симеонова

Customer Care & Support Manager

Coke Summershipпрограмата им нуди уникатна можност на сите учесници, двострана релација каде сите разменуваме знаење и искуство, и заедно учиме.…

Милан Симоновски

Brewing Technologist SPV

За првпат учествував на Coke Summership програмата како ментор. Ова беше одлично искуство и за мене, каде можев да запознаам…

Петар Јовановски

Sales Capability Lead

Од оваа програма нема што да се изгуби, а може многу да се добие. Уникатната можност од блиску да се…

Симона Пејовска

Financial Analyst-Category Profitability

Coke Summership за мене како ментор беше одлична можност да се сподели знаење, размислување и искуство со амбициозни и талентирани…

Кристијан Илков

Унапредувач на пазарот

Големо задоволство е да се биде дел од една ваква програма. Како за менторите така и за пријавените учесници Coke…

Денис Ампов

Менаџер за продажба

Coke Summership е многу повеќе од обука, курс, тренинг! Ова е доживување кое го носите со вас во текот на…