Прочитај ги приказните од минатите години

Тамара Неделковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Ова лето имав чест и задоволство да бидам дел од програмата Coke Summership која ми овозможи да стекнам непроценливо искуство…

Елена Линин

Commercial Policy Manager 

Можноста за давање поддршка на млади и мотивирани студенти преку совети, насоки и споделување на искуство беше главниот мотив за…

Марија Ивановска

BEER Marketing Manager

Многу се радувам на моето менторство на Coke Summership 2022, бидејќи беше комплетно освежување со нова енергија, можност да се…

Дарко Ниниќ

Business Developer KA

На идните учесници на Coke Summership би им порачал да не се откажуваат во најтешките моменти затоа што успеваат само…

Марија Велковска

Customer Support Agent

Coke Summership – непроценливо искуство за развој на карирерата за мене, верувам и за сите други кои биле дел од…

Ана Ристовска

Sales Analytics Manager

Coke Summership беше одлично искуство да се споделат идеи и знаења со студентите за нашиот начин на работа и одблиску…