Даниела Алексоска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува едно ново искуство исполнето со многу забавни предизвици, нови стекнати знаења и познанства. Нешто што…

Маја Брбевска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

CokeSummership е идеална прилика да се соочиш со нови предизвици, да се тестираш себеси и да ги поместиш сопствените граници.…

Нурбана Емини

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Работата на терен заедно со купувачите ми донесе многу нови знаења и нови вештини. Научив дека клучот на секој успех…

Нина Лазовска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Низ призма на обуки, тренинзи и активности на терен добив нова перспектива за работата и разменив познанства со многу нови…

Теодор Бошков

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Cokesummership e забавен вовед во функционирањето на Пивара Скопје. Со Cokesummership секој минута е помината со насмевка. Ако би можел…

Ана Мицајковска

Учесник во Летна пракса на Пивара Скопје

Coke Summership за мене претставува одлична можност за кариерен развој и искуство за паметење. 4 неделен предизвик исполнет со активности…