Кристијан Илков

Унапредувач на пазарот

Големо задоволство е да се биде дел од една ваква програма. Како за менторите така и за пријавените учесници Coke…

Катја Кочишки

Практикант во Пивара Скопје

Coke Summership беше предизвик и вистински избор на самиот почеток на мојата кариера. Во еден краток период на обука од…

Денис Ампов

Менаџер за продажба

Coke Summership е многу повеќе од обука, курс, тренинг! Ова е доживување кое го носите со вас во текот на…

Магдалена Јанева

Junior Demand Planner

Coke Summership за мене претставува прекрасно искуство и одличен почеток на мојата кариера, каде што се доближив до вистинското чувство…

Ана Хаџиева

Правен советник

Coke Summership е извонредно искуство кое се докажа како програма во која се вклучуваат најталентираните свежи млади умови. Учесниците со…

Александар Спасовски

Практикант во Пивара Скопје

Coke Summership отвора нови можности за знаење и развој на една млада личност која е на чекор од градење на…